MASTERCLASSES

Ben je klaar voor de volgende stap met je bedrijf? Ben je een creatieve ondernemer? Een maker, ontwerper of illustrator?
In mijn masterclass bied ik mijn uitgebreide retailkennis aan om te helpen met je groei!

Het is eenvoudiger dan ooit om een eigen merk of bedrijf te starten. Na een vliegende start kan je je soms overweldigd voelen en is het lastig om de juiste stappen te bepalen om je bedrijf succesvol te houden én om te groeien. Ik zie veel creatieve ondernemers tegen dezelfde uitdagingen aanlopen. Ze zoeken antwoord op grote vragen als ‘hoe zorg ik dat mijn bedrijf winstgevend wordt’ en zijn nieuwsgierig naar de verhalen en tips van andere ondernemers.

Door het geven van masterclasses breng ik jullie met elkaar in contact maar bovenal deel ik mijn ervaring met jullie. De afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt als ontwerper en conceptdesigner bij merken en in retail. Sinds 2017 ben ik eigenaar van Winkel vol winkeltjes – een goedlopend shop-in-shop winkelconcept met winkeltjes van meer dan honderd creatieve ondernemers – en dit maakt mijn ervaring compleet.

Tijdens de masterclass ‘Merkstrategie’ word je begeleid vanaf de basis. We werken samen aan je merkstrategie, een professioneel en toekomstbestendig document dat je houvast biedt bij elke zakelijke uitdaging of grote beslissing. Naast dat je verschillende handvatten krijgt om je bedrijf te laten groeien, bouw je ook aan je netwerk. Tijdens de masterclass luister je naar en leer je van de ervaringen en uitdagingen van de andere ondernemers uit de groep en helpen we elkaar succesvoller te worden.

JIJ WIL:

  • Tools om je bedrijf professioneler, succesvoller en toekomstbestendig te maken
  • Zelf een professionele en toekomstbestendige merkstrategie maken waar je op terug kan vallen bij uitdagingen en grote zakelijke beslissingen
  • Hulp van een enthousiaste en deskundige sparringpartner die met je meekijkt en praktische handvatten biedt
  • Brainstormen in een boeiend en groeiend netwerk

DEZE ONDERNEMERS GINGEN JE VOOR:

' De masterclass die ik vorige week vrijdag samen met Saskia van Illu-ster bij Sylvia in @winkelvolwinkeltjes heb gehad, kwam precies op het juiste moment. Nu is Sylvia wel vaker mijn ‘go to person’ als het gaat om zakelijke beslissingen. Ze heeft zoveel kennis en ervaring en een soort natuurlijke en bescheiden manier om dat over te brengen. Daarnaast is het ook gewoon een heel gezellig en leuk mens. Het is oed om stil te staan bij waar ik nu mee bezig ben en waar studiopie voor staat, en ook om dat te bespreken met deze ladies. Want als je altijd alleen werkt dan kun je nogal eens verstikt raken in je eigen ideeën. Het was echt een super fijne, leerzame én gezellig dag! Oh enne echt een dikke aanradert dus die Masterclass, ze heeft ze vaker aan allerlei ondernemers!'
'Afgelopen vrijdag was ik samen met Studiopie.nl in Winkel vol winkeltjes waar we een Masterclass van Sylvia kregen. Het was heel erg gezellig, en super inspirerend! Ik zit nu met een hoofd vol nieuwe, gerichte ideeën voor mijn collectie! En gek genoeg grijpt het me niet naar de keel, wat ik vaak heb bij een overvloed aan ideeën, maar geeft het me juist rust en energie. Dank je wel Sylvia!'
' Heel verhelderend, en het heeft mij weer moed en ruimte gegeven om stappen te nemen. Fijn om in zo'n gezellig klein gezelschap te doen'
' Wow ik ben naar huis gegaan met een hele lading inspiratie en concrete tips. Kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan en alles te gaan toepassen.
Dankjewel voor je enthousiasme en positieve vibes!'
' Het was ontzettend leuk. Wat heb je veel kennis en je weet het zó goed en mooi over te brengen. Dank voor de rode blosjes !'
' Heel fijn dat je met deze masterclass in een behoefte voorziet die veel ondernemende creatievelingen hebben. Er is veel informatie te vinden over ondernemen, maar daarin wordt bijna nooit de vertaalslag gemaakt naar onze praktijk. Jij brengt daar nu verandering in. Ik vond het waardevol om van andere ondernemers te horen waar zij tegenaan lopen en om de opdrachten meteen met elkaar te kunnen spiegelen. Jouw input was daarbij onmisbaar. Ik vond het in ieder geval een erg inspirerende ochtend en ga lekker aan de slag met mijn strategie!'

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Wil je snel stappen maken met je merk? Dan is de persoonlijke begeleiding wellicht iets voor je! Vanaf nu kan je je hiervoor aanmelden. Ben je nieuwsgierig? Stuur me dan een mailtje:  post@winkelvolwinkeltjes.nl .  Tijdens een eerste afspraak kijken we samen waar ik je mee kan helpen en maken we een plan. 

Schuiven naar boven