MASTERCLASSES

Ben je klaar voor de volgende stap met je bedrijf? Ben je een creatieve ondernemer? Een maker, ontwerper of illustrator?
In mijn masterclass bied ik mijn uitgebreide retailkennis aan om te helpen met je groei!

Het is eenvoudiger dan ooit om een eigen merk of bedrijf te starten. Na een vliegende start kan je je soms overweldigd voelen en is het lastig om de juiste stappen te bepalen om je bedrijf succesvol te houden én om te groeien. Ik zie veel creatieve ondernemers tegen dezelfde uitdagingen aanlopen. Ze zoeken antwoord op grote vragen als ‘hoe zorg ik dat mijn bedrijf winstgevend wordt’ en zijn nieuwsgierig naar de verhalen en tips van andere ondernemers.

Door het geven van masterclasses breng ik jullie met elkaar in contact maar bovenal deel ik mijn ervaring met jullie. De afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt als ontwerper en conceptdesigner bij merken en in retail. Sinds 2017 ben ik eigenaar van Winkel vol winkeltjes – een goedlopend shop-in-shop winkelconcept met winkeltjes van meer dan honderd creatieve ondernemers – en dit maakt mijn ervaring compleet.

Tijdens de masterclass ‘Merkstrategie’ word je begeleid vanaf de basis. We werken samen aan je merkstrategie, een professioneel en toekomstbestendig document dat je houvast biedt bij elke zakelijke uitdaging of grote beslissing. Naast dat je verschillende handvatten krijgt om je bedrijf te laten groeien, bouw je ook aan je netwerk. Tijdens de masterclass luister je naar en leer je van de ervaringen en uitdagingen van de andere ondernemers uit de groep en helpen we elkaar succesvoller te worden.

JIJ WIL:

  • Tools om je bedrijf professioneler, succesvoller en toekomstbestendig te maken
  • Zelf een professionele en toekomstbestendige merkstrategie maken waar je op terug kan vallen bij uitdagingen en grote zakelijke beslissingen
  • Hulp van een enthousiaste en deskundige sparringpartner die met je meekijkt en praktische handvatten biedt
  • Brainstormen in een boeiend en groeiend netwerk

GEEF JE  VOOR 24 JANUARI OP EN GENIET  VAN DE VROEGE VOGEL KORTING! 

DEZE ONDERNEMERS GINGEN JE VOOR:

' Wow ik ben naar huis gegaan met een hele lading inspiratie en concrete tips. Kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan en alles te gaan toepassen.
Dankjewel voor je enthousiasme en positieve vibes!'
' Het was ontzettend leuk. Wat heb je veel kennis en je weet het zó goed en mooi over te brengen. Dank voor de rode blosjes ☺️'
' Heel fijn dat je met deze masterclass in een behoefte voorziet die veel ondernemende creatievelingen hebben. Er is veel informatie te vinden over ondernemen, maar daarin wordt bijna nooit de vertaalslag gemaakt naar onze praktijk. Jij brengt daar nu verandering in. Ik vond het waardevol om van andere ondernemers te horen waar zij tegenaan lopen en om de opdrachten meteen met elkaar te kunnen spiegelen. Jouw input was daarbij onmisbaar. Ik vond het in ieder geval een erg inspirerende ochtend en ga lekker aan de slag met mijn strategie!'

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Binnenkort meer informatie over persoonlijke begeleiding voor creatieve ondernemers.

Kan je niet wachten en wil je nu graag al meer informatie? Stuur dan een mailtje naar post@winkelvolwinkeltjes.nl

Schuiven naar boven